maandag 2 mei 2016

U heeft een sloopauto?



Het hebben van een oude kapotte auto is erg vervelend. De auto start niet meer en wil niet meer voor of achteruit. Dit komt omdat de meeste auto’s niet het eeuwige leven hebben. Op een gegeven moment raakt een voertuig in verval. De auto heeft dan tal van kleine problemen zoals een kapotte achterklep en afgebroken spiegel. Dit is natuurlijk niet het grootste probleem echter wanneer de auto dan bij de garage komt voor de jaarlijkse periodieke keuring blijken er vele onderdelen vervangen te moeten worden. Vaak kost dit zoveel geld dat dit de dagwaarde van de sloopauto overstijgt.

De autosloperij, het autodemontage bedrijf koopt u auto.

in de meeste gevallen is het verstandig om dan direct afscheid te nemen van uw huidige auto. Natuurlijk is alles te repareren echter is de vraag tegen welke prijs u dit wilt laten doen. Direct verkopen is vaak de beste op u heeft dan geen hoge garagekosten mee maar besteedt uw geld aan een goede occasion dan wel aan een tweedehands auto. Voor hetzelfde geld koopt u al snel een auto met een nieuwe apk-keuring eventueel met enkele maanden garantie. Zodat u weer goed en veilig de weg op kunt gaan.

Voertuigdemontage

Wanneer een oude kapotte auto op de autosloperij beland zal deze eerst worden ontdaan van alle oliƫn en vetten. Er zitten immers verschillende soorten olie in u auto welke verontreiniging zijn voor het milieu. Wanneer de vervuilende stoffen zijn verwijderd kunnen de nog bruikbare onderdelen worden gedemonteerd. Soms kan de motor of de versnellingsbak nog worden gebruikt maar ook als de banden nog voldoende profiel hebben kunnen deze goed als tweedehands auto-onderdeel worden verkocht. Mede door de verkoop van tweedehands auto-onderdelen kan het autodemontage bedrijf u goede betalen voor uw sloopauto. Heeft u ook een oude auto voor de deur staan welke u liever direct verkoopt voor een leuke prijs? Meld uw sloopauto dan aan op https://www.sloopauto-online.nl hiermee kan uw oude auto nog dezelfde dag zijn verkocht en binnen enkele dagen bij u aan huis zijn opgehaald. U kunt dan op uw gemak op zoek naar een goede vervangende occasion


Geen opmerkingen:

Een reactie posten